Inner World

Salam Satu Malaysia!

Ini adalah entri berkisarkan INNER semata-mata. ada pelbagai jenis inner. Ada jenis batu-batuan, jenis Bonet, jenis Curly. Dan juga Inner Neck yang digilai ramai orang comel bermuka bulat =)

HARGA PROMOSI semua Inner ialah RM10 sahaja. Harga promosi akan berakhir selepas batch pertama dan kedua. Selepas itu harga asal ye.. tapi gerenti still murah dan sangat lah bajet. percayalah.. =)


 Material Lycra

HARGA RM10

1) Inner Safiya
Inner Bonet menutup segala rambut. yang ada sanggul boleh simpan cantik-cantik dalam bonet tu. Yang besh dia punya batu-batu. Pakai dengan shawl atau outer syria confirm cun. Memang menyerlah.

KOD =  NBB 01
AVAILABLEKOD =  NBB 02
AVAILABLE

KOD =  NBB 03
SOLD
KOD =  NBB 04
AVAILABLE

KOD =  NBB 05
SOLD

KOD =  NBB 06
AVAILABLE2) Inner Neck Sameera

Inner Neck Syria sebijik macam inner yang kita selalu pakai dengan set syria. cara jahitan pun sama. Yang bezanya Inner Neck ini sangat sesuai dipakai oleh mereka yang bermuka bulat bila pakai inner ni tepi pipi tu takkan terangkat keatas. tetap maintain setempat. Boleh adjust kalau nak buat muncung. Muka bujur pun boleh pakai kalau nak jadikan dia betul-betul bulat macam inner syria biasa. Saiz muka memang dijahit longgar sedikit untuk senang adjust.

KOD =  NKS 01
SOLD OUT


KOD =  NKS 02
SOLD OUT

KOD =  NKS 03
SOLD OUT


KOD =  NKS 04
SOLD OUT

KOD =  NKS 05
SOLD OUT3) Inner Neck Shazia

Inner Neck Layer lebih kurang sama macam Inner Neck Syria Style. Yang bezanya Inner ini mempunyai layer nampak seperti awning tapi sebenarnya tidak berawning. Bentuk muka inner dijahit longgar lebih sedikit dari Inner.Sangat selesa. Sila adjust dengan pin ikut keselesaan. Yang pastinya inner adalah jenis maintain. Sangat bebas tanpa perlu mengontrol diri. Inner takkan terangkat ke telinga =P

 KOD = NTL 01
AVAILABLE KOD = NTL 02
AVAILABLE
 KOD = NTL 03
AVAILABLE
 KOD = NTL 04
AVAILABLE
4) Inner Curly 2 in 1 Suraiya

Inner Curly 2 in 1 seperti entri Inner Curly Twist. Inner ini boleh diguna pakai kedua belah bahagian. Sangat comel dan praktikal. Inner yang menjadi rebutan ramai adik-adik dan kakak-kakak disana sinun. Harga asal Inner ini adalah RM16. so sekarang harga promosi seperti inner yang lain. boleh beli dengan harga RM10 sehelai tapi boleh pakai dedua belah. tak payah beli asing kalau nak jenis inner 2 layer sebab disini kami bagi inner curly + inner 2 layer dalam satu.

 KOD = NCD 01
SOLD OUT KOD = NCD 02
AVAILABLE KOD = NCD 03
AVAILABLE KOD = NCD 04
SOLD OUT


 KOD = NCD 05
SOLD OUT


HARGA RM10Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...